Scooter repareren

07-02-2023

Goed en regelmatig onderhoud is zeer belangrijk voor een lange levensduur van jouw Vespa. In dit blog bericht lichten wij wat zaken uit waarmee je rekening dient te houden als jouw scooter kapot gaat, welke reparaties wij uitvoeren en natuurlijk wat je kunt doen om een kapotte scooter te voorkomen. 

Onderhoud aan de scooter

Wij benadrukken nog eens hoe belangrijk een onderhoudsbeurt voor jouw Vespa is. Ook als hij prima lijkt te rijden en onderhoud misschien overbodig lijkt, kan een onderhoudsbeurt ergere schade op een later tijdstip voorkomen. Slecht onderhoud gaat tenslotte ten koste van de levensduur van jouw Vespa. Indien je regelmatig onderhoud laat plegen in de vorm van een grote of kleine beurt, dan gaat de Vespa niet alleen langer mee maar heb je ook langer rijplezier omdat alles aan de scooter werkt zoals het zou moeten werken. En bovendien is de kans dat je langs de weg stil komt te staan ook veel kleiner als je regelmatig onderhoud laat plegen. Op de lange termijn heb je alleen maar profijt van een goed en regelmatig onderhouden scooter.

435593D6-9561-4577-B5C6-0CC0B0D5F422-min

 

GROTE OF KLEINE ONDEHOUDSBEURT

De mate waarin jouw Vespa toe is aan een onderhoudsbeurt is afhankelijk van het aantal kilometers die je rijdt. Stadskilometers vragen daarbij, door het constante optrekken, extra veel van het motorblok. Daarom is het zeker een goed idee om jouw scooter regelmatig weg te brengen voor een grote of kleine beurt; dit voorkomt storingen en grote reparaties achteraf. Een onderhoudsbeurt is soms lastig te plannen omdat je de scooter eigenlijk geen hele dag kunt missen. Bij Vespucci kunnen we de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op een locatie naar keuze. Of dit nou op je werk is of bij vrienden thuis, wij komen voor het onderhoud naar de plek die jij aangeeft. meer weten over onderhoud op locatie? Klik dan hier.

REPARATIE AAN DE SCOOTER

Helaas kan het gebeuren dat jouw Vespa, ondanks goed onderhoud, een keer kapot gaat. Ook voor dit soort onvoorziene omstandigheden ben je bij Vespucci aan het juiste adres. Wij hebben deskundige monteurs in dienst die alle soorten reparaties kunnen uitvoeren; van het vervangen van de banden tot reparatie van een lek in de olieslang, wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Voorafgaande aan een reparatie maken wij altijd een inschatting van de kosten, welke wij voor jou natuurlijk altijd zo laag mogelijk houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Want dat is iets waar wij van Vespucci alles voor doen: kwaliteit!

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw Vespa kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Daar vind je alle informatie over reparatie en onderhoud van je Vespa. Daarnaast hebben wij nog veel meer leuke blog berichten op onze website staan. Check deze voor meer informatie over onze passie; Vespa.

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA PRIMAVERA

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG