Onderhoud op locatie

07-02-2023

Wat ooit simpelweg begon als liefde voor Vespa scooters is inmiddels uitgegroeid tot Vespucci. Het bedrijf dat alle typen Vespa scooters en varianten verkoopt en voor je onderhoudt. Wij verkopen niet alleen nieuwe, maar ook ‘zo goed als nieuw’ gebruikte Vespa’s. 

Al sinds de oprichting in 2015 heeft Vespucci een groot assortiment nieuwe en gebruikte Vespa’s op voorraad die we dus ook heel snel kunnen leveren. Dus voor de aanschaf van een Vespa, nieuw of gebruikt, ben je bij de officiële Vespa dealer: Vespucci, aan het beste adres. 

Onderhoud aan de Vespa

Ook het onderhoud voeren wij graag voor je uit. Dat kan plaatsvinden bij een van onze vestigingen maar ook op een plaats naar keuze. Bijvoorbeeld bij je thuis. Dus voor een onderhoudsbeurt is het niet nodig om jouw Vespa naar een van onze locaties te brengen. De Vespucci monteur komt met de service-auto gewoon naar de locatie die voor jou het gemakkelijkst is en voert het onderhoud aan jouw scooter ter plekke uit. 

vespa-video-placeholder (2)

Ook een kwaliteitsscooter als Vespa heeft regelmatig, denk aan minimaal 1 keer per jaar, een kleine – of grote onderhoudsbeurt nodig. Wij adviseren om dit onderhoud minimaal 1 keer per jaar door een officiële Vespa dealer te laten uitvoeren. Bij Vespucci hebben we in de loop der jaren gemerkt dat dit voor onze klanten vaak lastig in te plannen en met andere activiteiten te combineren is waardoor het onderhoud er uiteindelijk bij in schiet. Daar hebben we het volgende op bedacht; onderhoud op locatie.

ONDERHOUD OP LOCATIE

Bij Vespucci hechten we aan goede service en dienstverlening.  Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de onderhoudswerkzaamheden aan je scooter op een locatie naar eigen keuze uit te voeren. Bijvoorbeeld thuis, op het werk of zelfs bij de sportschool. Goed onderhoud is een must om plezierig en lang van je scooter gebruik te kunnen maken. Ondanks dat begrijpen wij ook dat het, tussen alle dagelijkse bezigheden zoals school, sport en werk door, soms lastig in te plannen is. Omdat plannen soms lastig is maar goed onderhoud belangrijk hoeft komt Vespucci graag naar uw voorkeurslocatie zodat jij niet naar ons hoeft te komen. We komen gewoon daar waar en wanneer het jou uitkomt! 

Grote beurt of kleine beurt? Het is allemaal geen probleem voor Vespucci! Met de Vespucci- servicewagen op locatie kunnen wij alle onderhoudswerkzaamheden uitvoeren die nodig zijn. Onze vakbekwame Vespucci monteurs doen hun werk graag en beschikken bovendien over alle benodigde Vespa-kennis en -ervaring. Dat geldt niet alleen voor onderhoud maar ook na een ongelukje maken je Vespa weer zo goed als nieuw. Dus niet alleen voor onderhoud, maar ook bij schade komt Vespucci graag langs om alles weer tiptop in orde te maken

Vespucci_monteur_op_locatie_draait_band

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk deze pagina. 

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA PRIMAVERA

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG