Op werkdagen besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
14 dagen bedenktijd
Twee showrooms

LEASE AANVRAAG

VOORDELEN

  • U hoeft zicht niet bezig te houden met het betalen van uw Vespa, Vespucci ontvangt het benodigde bedrag in één keer van de kredietverstrekker
  • U weet precies welk bedrag u maandelijks kwijt bent
  • U weet hoelang u bezig bent met aflossen
  • U profiteert van een vaste rente die niet afhankelijk is van de markt

 

VOORDELEN VOOR ONDERNEMERS

  • U houdt uw geld in uw onderneming
  • U kunt de rente aftrekken
  • U kunt de Vespa afschrijven

VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER

In Nederland is het toegestaan het totale bedrag aan rente dat betaald wordt, op basis van een financial leaseovereenkomst, van de winst af te trekken, dit is de renteaftrek financial lease.

De investeringsaftrek is een bedrag dat u kunt aftrekken van de winst als u hebt geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen. Door de investeringsaftrek wordt uw winst lager en betaalt u dus minder belasting

In de wetgeving over BTW wordt financial lease gezien als een levering. Het bedrag aan BTW kan in één keer worden teruggevorderd.

Een onderneming beschikt direct over de Vespa, maar betaalt een afgesproken aantal vaste termijnbedragen. Doordat u bij financial lease geen gebruik hoeft te maken van uw eigen financiële middelen behoudt u uw liquiditeit. U heeft dus als ondernemer alle ruimte om te ondernemen!

KOSTEN VOOR AFSLUITEN PERSOONLIJKE LENING

Dat geld lenen geld kost, wist u waarschijnlijk al.

De exacte kosten zijn afhankelijk van uw situatie. Het maandbedrag wordt beïnvloed door de looptijd. U betaalt een vast bedrag per maand, wat voor een deel bestaat uit aflossing en voor een deel uit rente. Kiest u voor een langere looptijd om het bedrag af te lossen – bijvoorbeeld tien jaar? Dan is uw maandbedrag lager, maar lopen de totale kosten wél op. U betaalt tenslotte rente voor een langere periode. Gaat u voor een kortere looptijd? Dan is het maandbedrag hoger, maar bent u wel weer eerder schuldenvrij.

De looptijd die u kiest, is op zijn beurt weer afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Heeft u bijvoorbeeld geld nodig om een Vespa aan te schaffen? Bedenk u dan goed hoelang deze auto ongeveer meegaat. U sluit natuurlijk géén tienjarige lening af voor een B merk scooter die maar 3 jaar lang rijdt. Een lening met een looptijd tussen de twee en de 7 jaar is het meest gebruikelijk.

LEASE AANVRAAG

Close ✕

Merken

Zonnevizier

Helm Stijl

Keuring

Helm materiaal

Kinbandsluiting

Pinlock