Verzending & Retour

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij erg jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen. Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om de terugbetaling ervan aan te vragen.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

1. MAAK JE PAKKET KLAAR MET HET AFLEVERINGSBEWIJS
Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

Download hier het retourformulier en vul het volledig in.

2. PLAK HET RETOURNERINGSETIKET OP EEN ZICHTBARE PLEK VAN HET PAKKET
Op deze pagina vind je de link naar het retourformulier. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice.

Download hier het retouretiket uit en plak het op de doos. Letop! Zorg ervoor dat je het vorige adreslabel eraf haalt of plak de nieuwe erover heen, hierdoor komt het pakket op de juiste bestemming.

3. VERZENDEN
Ga hiervoor naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. Zodra het product in ons magazijn is ontvangen en beoordeeld kan de terugbetaling geregeld worden. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.