Onderhoud aan uw Vespa

02-08-2022

Wat ooit simpelweg begon als liefde voor Vespa scooters is inmiddels uitgegroeid tot Vespucci. Het bedrijf dat alle typen Vespa scooters en varianten verkoopt en voor u onderhoudt. Wij verkopen niet alleen nieuwe, maar ook ‘zo goed als nieuw gebruikte’ Vespa’s. Al sinds de oprichting in 2015 heeft Vespucci een groot assortiment nieuwe en gebruikte Vespa’s op voorraad welke dus ook heel snel leverbaar zijn. Dus voor de aanschaf van een Vespa, nieuw of gebruikt, bent u bij Vespucci aan het juiste adres.

Ook het onderhoud aan uw voertuig voeren wij graag voor u uit. Dat kan plaatsvinden via een van onze vestigingen maar ook op een plaats naar keuze. Bijvoorbeeld onderhoud bij u thuis, werk of op school. Hierdoor is het niet nodig om uw Vespa voor een onderhoudsbeurt naar een van onze vestigingen te brengen. Onze opgeleide Vespucci monteur komt met de servicebus gewoon naar de locatie die voor u het makkelijkst is en voert het onderhoud aan uw scooter ter plekke voor u uit.

Officieel vespa dealer

Het complete Vespucci team is Vespa-liefhebber. Mede hierom is Vespucci altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom het merk Vespa. Weten we precies welke stijlvolle Vespa-accessoires we in ons assortiment moeten voeren om unieke, maatwerk scooters te kunnen leveren. Vespucci draagt ideeën aan en kan uw persoonlijke ideeën realiseren omdat we nauwe contacten onderhouden met al onze leveranciers. Dankzij professionele leveranciers en efficiënt ingerichte processen zijn we in staat om keer op keer topkwaliteit te leveren. Dat is precies wat je van een officiële Vespa dealer mag verwachten.

Een officieel Vespa dealer heeft als voordeel dat er snel geschakeld kan worden met de fabriek voor zaken als fabrieksgarantie. Dit betekent dat u binnen 2 jaar na aankoop van uw nieuwe voertuig volledig wordt ontzorgd door Vespucci.

Vespucci_monteur_op_locatie_draait_band

Ook een kwaliteitsscooter als Vespa heeft regelmatig, denk aan minimaal 1 keer per jaar, een kleine – of grote onderhoudsbeurt nodig. Wij adviseren om dit onderhoud minimaal 1 keer per jaar door een officiële dealer te laten uitvoeren. Bij Vespucci hebben we in de loop der jaren gemerkt dat dit voor onze klanten vaak lastig in te plannen en met andere activiteiten te combineren is waardoor het onderhoud er uiteindelijk bij in schiet. Daar hebben we het volgende op bedacht: onderhoud op locatie.

Bij Vespucci hechten we aan goede service en dienstverlening. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de onderhoudswerkzaamheden aan je scooter op een locatie naar eigen keuze uit te voeren. Goed onderhoud is een must om plezierig en lang van je scooter gebruik te kunnen maken. Ondanks dat begrijpen wij ook dat het, tussen alle dagelijkse bezigheden zoals school, sport en werk door, soms lastig in te plannen is. Omdat plannen soms lastig is maar goed onderhoud belangrijk hoeft komt Vespucci graag naar uw voorkeurslocatie zodat u niet naar ons hoeft te komen.  We komen gewoon daar waar en wanneer het u uitkomt. Met de Vespucci servicebus op locatie kunnen wij alle onderhoudswerkzaamheden uitvoeren die nodig zijn. Onze vakbekwame Vespucci monteurs doen hun werk graag en beschikken bovendien over alle benodigde Vespa-kennis en -ervaring.  Niet alleen voor onderhoud, maar ook bij schade komt Vespucci graag langs om u te ontzorgen.

Nieuws & BLOGS

Help, mijn scooter start niet!

Je bent van plan om naar je werk te gaan of ergens naartoe te rijden, maar tot je frustratie start je scooter niet. Je probeert het opnieuw en opnieuw, maar er gebeurt niets. Wat is er aan de hand? In deze blog ga lezen over een aantal veelvoorkomende oorzaken met...

LEES VERDER →

Scooter repareren

Goed en regelmatig onderhoud is zeer belangrijk voor een lange levensduur van jouw Vespa. In dit blog bericht lichten wij wat zaken uit waarmee je rekening dient te houden als jouw scooter kapot gaat, welke reparaties wij uitvoeren en natuurlijk wat je kunt...

LEES VERDER →

Onderhoud op locatie

Wat ooit simpelweg begon als liefde voor Vespa scooters is inmiddels uitgegroeid tot Vespucci. Het bedrijf dat alle typen Vespa scooters en varianten verkoopt en voor je onderhoudt. Wij verkopen niet alleen nieuwe, maar ook ‘zo goed als nieuw' gebruikte...

LEES VERDER →

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • exclusive

  VESPA PRIMAVERA

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG

 • VESPA SPRINT

  PRIJS OP AANVRAAG